Qui som 2018-01-24T15:46:44+00:00

Qui som a wib consultoria informàtica

Un equip amb molta motivació i que li agrada el que fa.

Agustín González
Agustín GonzálezCEO i Responsable IT
Autor de l’equip, amb les idees clares i visió de futur. No té por al desconegut.
Jordi Llargués
Jordi LlarguésResponsable Tècnic de sistemes.
Organitzat i resolutiu, l’experiència és el seu major valor.
Alberto Millán
Alberto MillánDesenvolupament WEB i SEO
L’actiu més jove de l’equip, De ment desperta, enginyós i creatiu.

Els valors son molt importants per nosaltres.

Es molt important tenir uns valors amb els que treballar i que es respectin en tot moment. Som conscients de que vivim en una societat molt complicada i plena de matisos, per aixó ens agrada poder dir que treballem de una manera molt transparent i sempre tenint present unes certes normes de «savoir-fare».

Honestitat

ES IMPORTANT NO GASTAR PER GASTAR.

Una de les nostres tasques es evaluar quines son les necessitats de cadasqú, és molt important per nosaltres aconsellar quines son les eines necessaries pel correcte desenvolupament del dia a dia, sense sobredimensionar equipament ni malbaratar recursos, fent un ús racional i mesurat de l’equipament.

Serietat

NO ENS AGRADA VENDRE FUM.

Quan ens fan un encàrrec, tothom vol que es faci bé i ràpid…nosaltres els primers. Ens agrada pensar que som tan professionals com ens és possible. Som conscients que tots tenim limitacions i per aixó si alguna cosa no ens encaixa li busquem solució o qui la pugui fer millor, però mai farem el que no puguem controlar.

Confiança

AIXI ES COM HO VOLDRIA FER PER MI.

El nostre esperit es ser una gran familia, treballar de tú a tú fa que la comunicació sigui més fluida i els resultats més eficients i ràpids, no tenim límit si no tenim «tabús», ens impliquem com si ens anés la vida, perque cada projecte es tant nostre com del client i ens volem sentir orgullosos del resultat final.

Volem ser els teus companys de viatge!

Fa uns anys va neixer Wib, un equip jove i dinàmic que gaudeix amb la seva feina ja que som uns apassionats de la informàtica. No ens podem considerar «frikis» (tot i que a vegades ho semblem) perque ens agrada ser professionals i mesurats, i es clar, tenim uns objectiu molt clars: continuar gaudint amb la informàtica i fer que el client si més no, no pateixi amb ella.

Tenim molt clar que la majoria de gent sempre es decanta per PCs de marca. Tot té els seus pros i contres. Wib treballa amb tots dos camps. Podem posar-te el millor servidor clònic o el servidor de marca més estable. Tu decideixes, però sempre després de conèixer les diferències. La marca té més imatge, més nom, tenen molt bon servei de garantia, ràpid i insitu, però depens de tercers perqué és un hardware específic i propi. Amb el clònic, nosaltres mateixos podem solucionar qualsevol problema i és un hardware molt comú que pots trobar ràpidament sense problemes. És igual de potent i normalment més barat. A més, seleccionem sempre el hardware més estable i provat amb servidors i PCs. Són dos sistemes diferents, però amb tots dos farem que la teva xarxa informàtica sigui la més estable i funcional.