Que fem 2018-01-24T15:51:05+00:00

Què fem a wib consultoria informàtica

A wib cubrim qualsevol necesitat informàtica que puguin tenir

Un anàlisis exhaustiu de les tasques que es realitzen, i aquelles que es volen poder fer, ens permet tenir una ideia mesurada dels requisits que es tindran que fer servir pel correcte funcionament. Es llavors quan proposem l’adequació, ampliació o bé reubicació dels equipaments per tal de rentabilitzar-los o si es necessari algún canvi, la nostre principal virtud es que no ens agrada sobredimensionar equipament ni recursos, ja que considerem que és del tot innecesari. Tot a la seva mesura justa.

Quan el projecte es nou, ens il·lusiona i omple d’orgull possar el nostre granet de sorra, proporcionant els nostres coneixement i aconsellant perque sigui el més acurat i productiu possible.

Contactar

L’aparador d’avui és internet, la tarjeta de visita, el catàleg de productes i serveis, el contacte, la nostre ubicació física ……. si no som a internet es que no hi som. És molt important tenir una web que sigui fàcil d’entendre, amb el continguts clars i ràpids d’accedir a les opcions, menús, etc…. , i sobretot…… que no doni mal de cap només obrir el navegador, arriba a ser tan o mes important que el nostre cataleg de productes i/o serveis.

Tenir una pàgina web amb condicions es sumament important, ja que és la nostre façana al món.

Contactar

A l’avantguarda de les darreres tecnologies s’estan imposant els serveis al núvol. A ningú se li escapa que són el futur, son eines molt potents que obren un ventall molt important de possibilitats. Serveis que degudament integrats ajudan a millorar el rendiment de una manera notable, però amb seny, ja que la diversitat d’aquests productes i solucions es tan variada que algunes d’elles no són del tot viables encara perquè estàn en vies de desenvolupament.

Contactar

Les necessitats particulars de cadasqú genera un ventall de serveis diversos que cal cobrir: videovigilancia, control d’accessos, cablejat estructurat, certificació cablejat, telefonia, control d’impressions, virtualització, sistemes d’alimentació ininterrompuda ….

I si aquestes necessitats no poden ser cobertes pel nostre personal ens encarreguem de gestionar amb empreses col·laboradores per tal de facilitar el procès i que la coordinació sigui complerta i sense cap incidencia. Nosaltres ens encarreguem de tot.

Contactar

Tarifa plana wib

La fidelització té recompensa, amb una sèrie de combinacions oferim una modalitat de Tarifa Plana per cada necessitat, que dona un temps de resposta preferent i que fa que qui s’hagi de preocupar de que tot funcioni siguem nosaltres no el client. Amb un preu més assequible, evidentment.

 

Servidors wib

Els servidors son el cor de tota empresa, tenir una maquina al dia i amb suficient capacitat és molt important pel correcte funcionament global. La informàtica i els programaris evolucionen i cal fer una inversió inicial pensant en el futur de manera que la seva amortització sigui real i no tornar a invertir en anys per motius de obsolescència.

Serveis de videovigilancia

Un bon sistema de càmeres dona seguretat i tranquil·litat, però a més dona eines per tal de optimitzar i millorar el rendiment en algunes tasques, no tan sols s’utilitzen per evitar furts. Si sumes les millors tecnologies cloud amb sense dubtes el sistema de videovigilancia Axis, l’exit es assegurat.

Programació a mida WEB.

Avui en dia el millor aparador que podem tenir es internet, és la nostre tarja de presentació i la manera més directe de fer contacte, es important cuidar aquest imatge, és una de les principals portes de expansió del negoci.

Sistemes d’impresio avançats.

Es molt important tenir el sistema de impressió dimensionat per les copies mensuals que es realitzen, treballem amb sistemes de impressió en manteniment on es busca optimitzar el preu per copia, de manera que s’aconsegueix un estalvi segons el nivell d’impressió..

El nuvol que toca quan toca.

El núvol va evolucionant i cada cop esta més present al nostre dia a dia, però no tot cumpleix els requisits de fiabilitat, velocitat i optimització. Hi han situacions per fer servir el nuvol i altres per tocar de peus a terra. Cal analitzar cada situació.